NKK Figyelő

NKK Figyelő

Elindult az NKK Figyelő!

2022. június 29. - NKK Figyelő

Kedves Olvasó!

A nagy hatalom nagy felelősséggel jár - elcsépelt, de igaz mondás. Az egy hónapja megalakult Nemzeti Közlekedési Központ az elképzelések szerint soha nem látott hatalommal és befolyással fog rendelkezni a hazai közösségi közlekedési szférában, mint még soha semmi előtte. Az eddigi széttagolt és megosztott rendszerhez képest, melyet szakmai, személyi és politikai ellentétek feszitették, most végre előre lehet lépni, és valódi reformokat végrehajtani. Erre az NKK ideiglenes vezetője, az új közlekedési államtitkár, személyében is garancia.

Vagy sem?

Ki őrzi az őrzőket? Ki fogja a kontrollt gyakorolni az NKK-val szemben? Ezen a területen fékekről és ellensúlyokról nem lehet beszélni. A civil szféra egykori megbizható és éles szemű kritikusai mára vagy elhallgattak, vagy személyes őrjöngésükkel szennyezik az internetet.

Kik vagyunk mi?

Közlekedési szakemberek, sok-sok év tapasztalattal a hátunk mögött. Voltunk itt, ott, amott, láttunk ezt és azt. Csináltunk ezt és azt, van pár sikertörténet, ami nekünk köszönhető - tudjuk, mit beszélünk. Most éppen külföldön vagyunk, meg idehaza is. Anonimitásunk garancia arra, hogy nem személyes érdekek szerint működünk, egyedül a hazai közösségi közlekedés felvirágoztatása az álmunk. Bizunk benne, hogy az NKK számára is ez a cél. Mi azért vagyunk, hogy az álom ne váljon rémálommá, legyen egy kritikai hang, ami az útról való letéréskor figyelmeztet. Soha nem személyeskedve, mindig tárgyilagosan.

Mi vagyunk az NKK Figyelő.

NKK, figyelünk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nkkfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr4117870933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2022.06.30. 10:22:35

Éberség elvtársak, figyeljetek csak!
Sok sikert és békességet a munkátokhoz!
Én meg figyelem a fejleményeket.
süti beállítások módosítása